torstai 4. kesäkuuta 2009

Vaihtopaketti!

Eilen se sitten kotiutui. Ravelryvaihtopaketti. Aivan ihana! Paketin avattuani se näytti tältä:

Yesterday I got the package from my Ravelry swap pal. It is lovely! It looked like this when I lifted the lid:

Päällimmäisenä näkyvä kangasjuttu osoittautui mekoksi (!!!), vaikka ensivilkaisulla arvelin sen olevan kassi. Mekko on ihana, ja tulee varmasti käyttöön. Erityisesti minua hämmästyttää se, miten parini on osannut tehdä noin hyvin minulle istuvan vaatteen, kun kaupasta niitä ei tahdo löytää.

The fabric thing on top turned out to be a short dress (!!!), even though at first sight I thought it might be a bag. It is really lovely, and I am sure I will use it. I am particularly amazed by the fact hat my pal managed to make a dress that fits me, because I find it difficult to find clothes that fit well from the shops.

Nostettuani mekon pois, paljastui sen alta paketin muu sisältö: Vyyhti Merino Oroa, kaksi kerää vaaleanvihreää Red Heartin Eco-puuvillaa, kaksi kerää lilaa maissilankaa, sekä yksi kerä lilaa vauvalankaa. Mukana oli myös levy suklaata ja pari pastillirasiaa, teemaväreissä tietenkin. (Tuo Lontoorae-suklaa on muuten suosikkini! Mistähän parini tämänkin tiesi?).

Underneath the dress the rest of the package content was revealed: one skein of Merino Oro, two balls of Red Hearts Eco-Cotton , two balls of lilac corn fiber yarn and one ball of Baby merino. There was also some chocolate and some other candy. (The chocolate is my favourite kind! I wonder how my pal knew that, too?)


Suklaan alta paljastui vielä kirjesetti, pari kynää ja muovikukkanen.

Below the chocolate were still a letter set and two pencils along with a plastic flower.


Olen tosi ilahtunut paketista, aivan mahtava vaihto! Iso kiitos!

I am absolutely delighted, what a great swap! Thank you so much!
1 kommentti:

  1. Mä olin ihan varma että pistin liian helpoksi kun lisäsin sen merkin sinne alavaraan :D Mutta teit kummiskin työt sen vaikeimman kautta! Aika hyvää salapoliisityötä! Epäröin alun perin kyllä laittaakaan koko merkkiä… mutten nykyään kyllä enää jätä poiskaan sitä mistään mun töistä, niin keksin sitten piilottaa sinne alavaraan :D

    Ja hyvä että istuu! Se olikin se suurin riski kun lopulta päädyin tekemään tunikaa! Olen tottunut siihen että mulla on ne tarkat mitat joiden mukaan ruven vääntämään kaavaa…

    Mä haluun sitten jossain vaiheessa raporttia siitä sukkalangasta! Mulle kanssa ihan uusi tuttavuus. Tuntui hieman joustavalta… haluun tietää millaista on neuloa ja miten sitten käyttäytyy valmiina sukkana!

    VastaaPoista