tiistai 19. toukokuuta 2009

Valmista tuli!

Tässä se nyt on, Ikuisuusprojekti. Ihan valmiina. Kuva ei ole kaksinen, mutta pakko oli saada heti kuvattua, etten vaan unohda. Paita siis Colinetten Banyan-kirjasesta Carica sweater. Tein hihoista kokopitkät, ja lisäsin helmaankin pituutta. Olisi ehkä pitänyt lisätä vielä enemmän, mutta menee tuo näinkin.

Here it is, finally. My neverending project. All finished. The picture isn't that good, but I had to take a pic right away, lest I forget. The sweater is from the Banyan booklet by Colinette, the Carica sweater. I made the sleeves full length and added some length to the hem also. Maybe I should have made the hem even longer, but it will have to do as it is.


Vaarin sukat päätyivät vaarille ennen, kuin sain ne kuvattua. 

The socks for my FIL ended up with him before I managed to take pics.

Taloon on myös kotiutunut aimo kasa uusia lankoja, joista ei nyt ole kuvia. Tänään kolahti Colinettelta kolme vyyhtiä Jitterbugia, sekä Jitterbug creative pack. Syyhyttäisi päästä niihin käsiksi, mutta keskeneräisiä projekteja on nyt kaksi, ja koitan hillitä itseäni. Työn alla on elämäni ensimmäinen pitsihuivi ja sen lisäksi sukkaprojekti Ravelryvaihtoparilleni.

A whole lot of new yarn has found their way into our house in the mean while, but I don't have pictures of them at the moment. Today I got three skeins of Jitterbug from Colinette as well as the Jitterbug creative pack. I'm itchin to dive into them, but I try to restrain myself. I already have two projects under way, and I try to finish those first. One of them is my first lace shawl and the other is a pair of socks for my Ravelry swap pal.

5 kommenttia:

 1. Oih, kadehdin Jitteripakettia, sellainen olisi ihana. :o)

  VastaaPoista
 2. Oih! Kaunis paita! Tuo helma ja hihansuut ovat aivan ihanat ja kauniin napin olet löytänyt (Heh, bongasin sen just ja just kameran nauhan takaa :))
  Itsensä kuvaaminen on taidetta, vai pitäskö sanoa verta, hikeä ja kyyneleitä.. ;)

  VastaaPoista
 3. the jumper looks great and the colour really suits you x

  VastaaPoista
 4. Upea paita, totisesti. Ja ennenkaikkea, oletpa ollut ahkera:)

  VastaaPoista