tiistai 22. maaliskuuta 2011

Maaliskuun SNY-paketti

Hain äsken postista SNY:ni lähettämän paketin maaliskuulle. Paketti sisälsi melkoisen yllätyksen: ison pussillisen villoja suoraan Pilvi-lampaasta sekä teetä ja kortin. Otan haasteen vastaan, joskin täytynee odottaa kevään lämpenemistä ennenkuin ryhdyn villanpesupuuhiin. Täytyy yrittää lainata jostain karstat tai karstamylly, jotta saan villat karstattua. Siihen asti villapussi saa mennä varastoon, sillä sekä koira että kissa ovat hiukan liian kiinnostuneita siitä, jos se on sisätiloissa. :)

Tähän asti olen tyytynyt kehräämään valmiiksi valmisteltuja ja värjättyjä villoja, mutta hauskaahan se on oppia tekemään koko prosessi alusta asti itse.

Sny maalis5 kommenttia:

 1. Oii! Suoraan lampaasta! Olisi kyllä kiva osata itse valmistella villa langaksi alusta saakka. Meilläkin kissa on aivan hulluna kaikkeen lampaanvillaan, pakko säilytellä kaapissa.

  VastaaPoista
 2. Upea paketti! Kuulostaa tutulta tuo "villojen saalistuskiinnostus" muutamien perheenjäsenten osalta ;) Mielenkiinnolla odotellaan kehräyskokemuksiasi keväämmällä :)

  VastaaPoista
 3. Hei.Toivottavasti pidät villoista. haju on aito! karstaus ja -kehräyskokemuksiakokemuksia saamme varmaan kuuluviin ja näkyviin. terv. sny

  VastaaPoista
 4. Hei Micki :) Olipas kiva löytää sun blogi täältä! Liityn siis lukijoihin oitis. Mullakin on taas piiitkän tauon jälkeen blogi, jota yritän päivittää säännöllisen epäsäännöllisesti :) Aurinkoista kevättä sinulle ja perheellesi !

  VastaaPoista
 5. Palaan asiaan, kun olen saanut villat pestyä. Odottelen sopivan lämmintä ja tyyntä päivää, että saan villat lajiteltua ulkona. :) Karstamylly pitäisi vielä järjestää jostain..

  VastaaPoista