keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Itsekehrättyä! / handspun!

Briefly in English: I went to a spinning (the craft, not the sport) course last weekend and finished my very first handspun yarn. There are 89 grams and approximately 233 meters, two singles plied together. It is beautiful and soft and wonderful and I am already knitting it into a Lacy Baktus. Below are some pictures. I am already spinning my next yarn, the first singles is ready on the bobbin, you can see a picture further down, too.

-------

Viikonloppu vierähti yhdessä hujauksessa kehruun merkeissä. Osallistuin Tuusulan kansanopistossa järjestetylle kehruukurssille. Valmistakin sain aikaan, ihan ensimmäisen käsinkehräämäni langan! Lankaa on 89 grammaa ja noin 233 metriä, kahdesta säikeestä kerrattu. Se on pehmeää ja ihanaa ja jo neuloontumassa Lacy Baktukseksi. Vielä vyyhdillä:Ja kehnompi kuva kerittynä:
Rukilla on ollut tämänkin jälkeen hommia, ensimmäinen säie seuraavasta langasta on jo valmiina: noin 100 grammaa Corriedalea muuntautui kutakuinkin tällaiseksi. (Kuvassa ei kylläkään ole täyttä 100 grammaa rullalla.) Tarkoitus olisi saada lanka valmiiksi ensi viikonloppuna, kun kehruukurssi kokoontuu vielä lauantaina.1 kommentti:

  1. Ihania kehräyksiä! :) Näyttää tosi hienolta, ei ole paakkuja niinkun mun yritelmässä. ;) Tuo Corridale on muuten aivan ihanan väristä.

    VastaaPoista