tiistai 28. huhtikuuta 2009

Sukkakirjoja ja lisää lankaa

Postin täti oli taas tänään kantanut selkä vääränä paketteja meidän laatikkoon. Niistä kuoriutui kaikkiaan kolme sukkakirjaa [iltalukemista, jee!] sekä lisää lankaa, kolme vyyhtiä Rancoa eri väreissä, sekä kolme vyyhtiä Urugualaista ohutta yksisäikeistä merinovillalankaa, jotka tilasin täältä testimielessä.

Today I had some great mail: three new sock books and some new yarn: three skeins of Ranco and three skeins of thin single ply merino from Uruguay. I got it from here.

En millään ilveellä saanut tätä kuvaa oikein päin, se on koneella vaakasuorassa, mutta tänne ladattaessa kääntyy aina pystyyn. Luultavasti en vaan osaa. Kuitenkin kuvassa kirjat ja merinolangat.
Tässä Rancot:Nyt himottaisi tehdä jotkut kivat sukat jostain noista kirjoista, mutta täytynee ensin kilkutella nuo appiukon sukat valmiiksi. Päädyin tekemään niihin samaista pintaneuletta kuin anopinkin sukkiin, vaikka aloitinkin nämä kärjistä. Kuvia seuraa, kun on enemmän valmista.

Now I feel like knitting some new socks from one of the books I got, but first I need to finish the socks for my FIL.

6 kommenttia:

 1. Syötäviä lankoja ja kirjoja olet ostostellut;) Tuonne alempaan postaukseen on kommentoitava sen verran, että aina ihailen teitä, jotka pyöröllä teette sukkia. Minä kyllä koetin taannoin, mutta huomasin itselleni sukkien kutomisessa suurimman nautinnon olevan juuri siinä mekaniikassa, jolla kilkuttelen niitä perinteisiä puikkoja. Hassu juttu, mutta minulla siis näin:) Mukavaa viikon jatkoa..

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen tähän asti tehnyt sukat perinteisesti viidellä puikolla, ja siinä on kyllä oma viehätyksensä. Nyt tekeillä olevat ovat vasta kolmannet pyörösukat, alkuinnostus meneillään uuden tekniikan opittuani. :)

  VastaaPoista
 3. Oih, kuolattavan ihania ostoksia! :o) Mukavaa vappua!

  VastaaPoista
 4. Heipparallaa! Mukava löytää sinutkin blogini lukijoiden joukosta. :o) Voisitko kuvitella lisääväsi blogisi Blogilistalle, sitä olisi helpompi seurata? www.blogilista.fi

  VastaaPoista
 5. Lisäsin blogin listalle, hyvä tietää että tuollainenkin on olemassa!

  VastaaPoista
 6. Kiitos. :o) Laitoin sinut samantien tilaukseen. Tykkään itse Blogilistasta, se on kätevä tapa seurata muiden juttuja. Blogini sivupalkissa on linkki omaan "seurantalistaani". :o)

  VastaaPoista